Oprichter Olive Branch Mediation Rotterdam

Latifa Kulüp

MfN- registermediator, gecertificeerd arbeidsmediator, geaccrediteerd familiemediator, jurist en vrijwilliger Buurtbemiddeling bij Welzijn Capelle.

arbeidsmediator rotterdam, arbeidsconflict mediation, mediation arbeid rotterdam, mediation rotterdam, mediator rotterdam

Bent u op zoek naar een integere MfN- registermediator in Rotterdam?

Allereerst welkom op mijn website! Mijn naam is Latifa Kulüp en ik ben de oprichter van Olive Branch Mediation Rotterdam. Naast ondernemer ben ik jurist, MfN- registermediator, gecertificeerd arbeidsmediator en geaccrediteerd familiemediator. 

Als neutrale, onafhankelijke en onpartijdige gespreksleider bemiddel ik bij conflicten tussen individuen, bedrijven en overheden. Naast mijn werkzaamheden als MfN- registermediator, ben ik vrijwilliger Buurtbemiddeling bij Welzijn Capelle. Daar begeleid ik op vrijwillige basis buren die met elkaar in conflict zijn. Ik doe dit, net als mediation, met veel liefde en toewijding.

Als mediator ben ik empathisch, maar ook zakelijk. Mijn empathische kant waarborgt een veilige en neutrale omgeving, waar partijen zich vrij kunnen voelen om hun hart te luchten. Terwijl mijn zakelijke kant partijen efficiënt door het mediationproces leidt.

Door het stellen van de juiste vragen help ik partijen beter inzicht te krijgen in wat hun nu echt verdeeld houdt en waar hun pijnpunten liggen. Als een tolk vertaal ik de verbale en non-verbale communicatie tussen partijen. Van verwijten, angst en boosheid naar belangen, zorgen en wensen. Door een kijkje in het hoofd van de ander te geven ontstaat er doorgaans ruimte voor begrip. Uit ervaring weet ik dat een oplossing voor hetgeen jullie verdeeld houdt dan binnen handbereik is. Met bewustwording ontstaat ruimte voor verandering.

Conflicten worden door meeste mensen als vervelend ervaren. Ik ben echter van mening dat met de juiste begeleiding conflicten juist kansen kunnen bieden voor ontwikkeling en groei. Met het oog hierop begeleid ik partijen, in deze vaak stressvolle periode, naar een voor alle betrokkenen aanvaardbare oplossing. Wilt u vrijblijvend kennismaken?